Nummerplaatstickers, hoe kleef ik ze?

Kleef nummperplaatstickers altijd met de “natte techniek”

WERKWIJZE
1 – Zorg dat het oppervlak, vet- en stofvrij is voordat je de sticker kleeft.
2 – Leg de sticker met het beeld naar onder, verwijder het volledige schutvel. 
3 – Spuit met een plantenspuit, (gevuld met een mengeling van 1/2 liter water met 1 theelepel afwasmiddel) overvloedig een waternevel op de sticker en het te bekleven oppervlak. 
4 – Plaats de sticker op de plaats die je wenst. Door het water kan je de sticker eventueel nog voorzichtig verplaatsen of herpositioneren.
5 – Dep met een handdoek het overtollige water weg.
6 – Met een bankkaart (omwikkeld met een zachte doek) kan je het overtollige water en eventuele blaasjes wegwrijven.
7 – Laat de sticker minstens 24 uur rustig drogen.


BELANGRIJK:
Kleef de nummerplaatsticker nooit droog.
Bij het droog kleven hecht de sticker zich onmiddellijk en is het niet meer mogelijk deze te herpositioneren.
Bij het verwijderen zal de sticker in kleine stukken breken. Dit komt o.a. door het fijne reflecterend materiaal waaruit de sticker is vervaardigd.
Deze sticker met opdruk van nummerplaten is niet gecertificeerd of gehomologeerd en dient enkel als sticker ter weergave van uw nummerplaat.
Lees de extra info inzake regelgeving op onze site.
www.sticker.be/product/euro-belgische-nummerplaat/

Montage:
De sticker is vervaardigd uit een speciaal reflecterend materiaal.  
Verwijder het schutvel en maak de sticker en de te bekleven plaats zeer goed nat met water en zeep  (mengsel van 1 liter water + 1 koffielepel klassiek afwasproduct)  Zo kunt u de sticker beter positioneren.  Wrijf het overtollige water met een zachte doek van onder de  sticker en laat minstens 12 uur drogen.  
Let op, bij het droog kleven zal de sticker vlug scheuren bij het herpositioneren door o.a. de kleine reflecterende partikels.

Verwijderen:

Door de sterke kleefkracht en de kleine reflecterende partikels zal de sticker zich moeilijk laten verwijderen. Deze zal maar in stukjes te verwijderen zijn. Gebruik bij koude temperaturen een beetje warmte om de lijm soepeler te maken. (door b.v. de warmte van je handpalm of heel lichtjes met een haardroger op te warmen. Gebruik geen heteluchtblazer, deze is snel te warm, waardoor het nog moeilijk gaat)  

Belangrijke tip: Als je weet dat de nummerplaat maar tijdelijk dienst zal doen, raden wij aan deze eerst op een andere removable stickervel of plaatje te kleven.  Zo kan je ze later eenvoudiger verwijderen.

[Bestel hier]

Winkelwagen
Scroll naar boven